Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WELKOM BIJ DOWNTOWN OASIS

Graag heten wij u van harte welkom in Downtown Oasis, de oase van rust, ruimte en groen in het hart van Paramaribo, de hoofdstad van Suriname.   Het guesthouse en appartementencomplex is gelegen in de historische binnenstad van Paramaribo aan een authentiek straatje. Het complex is 2200 m2 groot, volledig ommuurd en heeft 8 units, een prieel, een grote tuin en een ruime privé parkeerplaats. Door de grootte van het terrein en de ligging van de units dringt de stadsdrukte niet door, hoewel u zich op steenworp afstand bevindt van de St. Petrus & Paulus Kathedraal, om maar een voorbeeld te noemen.

 

Onze appartementen zijn niet alleen ruim en schoon, maar ook luxueus ingericht, terwijl ons guesthouse u ruime, comfortabele kamers biedt in een prettige huiselijke ambiance.   In ons prieel kunt u onder het genot van een drankje heerlijk vertoeven in een luie stoel of relaxen in een hangmat. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in ons zwembad, waarin ook u lekker kunt afkoelen na een zonnebad.

 

De beheerder of assistent-beheerder is permanent aanwezig in of nabij de receptieruimte. Kortom, of u nu in Paramaribo vertoeft voor vakantie of zaken, een verblijf in Downtown Oasis met zijn unieke ligging in de binnenstad, zal zeker bijdragen aan een geslaagde trip.

RUST EN RUIMTE IN HET HART VAN DE STAD